N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

ADVIES & WERKWIJZE
Voorafgaand aan je afspraak krijg je altijd een eerlijk advies van onze hairextensions-professional. Tijdens dit advies bespeken we je wensen, verwachtingen en welke kleur(en) het mooiste zullen matchen met je eigen haar.
Heb je een ‘aparte’ kleur, specifieke wensen of weet je nog niet zeker of hairextensions echt wat voor jou zijn? Dan kan je altijd eerst een Intake gesprek boeken via onze site

INZET TECHNIEK
Wij werken met verschillende technieken. zo werken wij met keratine bondjes, tape extensions en wij zijn druk bezig met het leren van waeve extensions en NBR extensions. Ook is dit niet schadelijk voor je eigen haar, mits de hairextensions professioneel geplaatst en verwijderd worden.

MEER INFORMATIE OVER HAIREXTENSIONS
ZIJN HAIREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR MIJN HAAR?
Nee, wanneer de hairextensions professioneel ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!
Het is natuurlijk ook belangrijk dat je gedurende de draagtijd je haar goed én met de juiste producten verzorgd. Ook is het belangrijk dat je de extensions niet langer dan de geadviseerde tijd laat zitten.
KAN IK GEWOON BINNENLOPEN OM EXTENSIONS TE LATEN PLAATSEN?
NEE… je kan niet zomaar binnen lopen, je moet eerst een intake gesprek maken zodat we de beste keuze kunnen maken voor jouw wensen.
KAN IK MIJN HAAR GELIJK BIJ JULLIE LATEN VERVEN?
Wij raden het ten strengste aan om je haar een week voor je de extensions laat plaatsen te kleuren, je haar schubben hebben namelijk tijd nodig om tot zijn werkelijke vorm aan te nemen en dat kan invloed hebben op het zetten van je extensions.
KAN IK TIJDENS MIJN ZWANGERSCHAP OOK EXTENSIONS NEMEN?
Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.
KAN IK DE HAIREXTENSIONS HERGEBRUIKEN?
Ja en Nee, het ligt aan de techniek die je geadviseerd word tijdens de intake gesprek, daar krijg je gelijk en eerlijk te horen of jij je extensions kan hergebruiken.