Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 8.30 uur t/m 19.00 uur
zaterdag 8.30 uur t/m 18.00 uur
zondag 11.00 t/m 18.00 uur

ADVIES & WERKWIJZE
Voorafgaand aan je afspraak krijg je altijd een eerlijk advies van onze hairextensions-professional. Tijdens dit advies bespeken we je wensen, verwachtingen en welke kleur(en) het mooiste zullen matchen met je eigen haar.
Heb je een ‘aparte’ kleur, specifieke wensen of weet je nog niet zeker of hairextensions echt wat voor jou zijn? Dan kan je altijd eerst een Intake gesprek boeken via onze site

INZET TECHNIEK
Wij werken met verschillende technieken. zo werken wij met keratine bondjes, tape extensions en wij zijn druk bezig met het leren van waeve extensions en NBR extensions. Ook is dit niet schadelijk voor je eigen haar, mits de hairextensions professioneel geplaatst en verwijderd worden.

MEER INFORMATIE OVER HAIREXTENSIONS
ZIJN HAIREXTENSIONS SCHADELIJK VOOR MIJN HAAR?
Nee, wanneer de hairextensions professioneel ingezet en verwijderd worden, zijn ze niet schadelijk voor je haar. De aanhechtingen van de extensions worden kort verwarmd op een maximale temperatuur van maximaal 140 graden. Ter vergelijking; de temperatuur van je stijltang wordt verhit tot een temperatuur van 220 graden!
Het is natuurlijk ook belangrijk dat je gedurende de draagtijd je haar goed én met de juiste producten verzorgd. Ook is het belangrijk dat je de extensions niet langer dan de geadviseerde tijd laat zitten.
KAN IK GEWOON BINNENLOPEN OM EXTENSIONS TE LATEN PLAATSEN?
NEE… je kan niet zomaar binnen lopen, je moet eerst een intake gesprek maken zodat we de beste keuze kunnen maken voor jouw wensen.
KAN IK MIJN HAAR GELIJK BIJ JULLIE LATEN VERVEN?
Wij raden het ten strengste aan om je haar een week voor je de extensions laat plaatsen te kleuren, je haar schubben hebben namelijk tijd nodig om tot zijn werkelijke vorm aan te nemen en dat kan invloed hebben op het zetten van je extensions.
KAN IK TIJDENS MIJN ZWANGERSCHAP OOK EXTENSIONS NEMEN?
Ja, tijdens je zwangerschap is het mogelijk om hairextensions te dragen. Hou er wel rekening mee dat je hormonen tijdens de zwangerschap kunnen zorgen dat je meer haarverlies kan hebben, of juist meer haar zal vasthouden, waardoor je na de je zwangerschap meer haarverlies hebt. Dit kan wel invloed hebben op de draagtijd van de extensions.
KAN IK DE HAIREXTENSIONS HERGEBRUIKEN?
Ja en Nee, het ligt aan de techniek die je geadviseerd word tijdens de intake gesprek, daar krijg je gelijk en eerlijk te horen of jij je extensions kan hergebruiken.