N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

Haarverlening

Je kan al meer dan 7 jaar bij Fango Kappers terecht voor een natuurlijke haarverlenging.

Doordat wij 100% Human hairextensions gebruiken, sluiten de extensions mooi aan bij het eigen haar.
We gebruiken vaak meerdere kleuren om een mooie, natuurlijke overloop met het eigen haar te creëren.
Heb jij altijd al langer haar willen hebben, maar wil het maar niet over je schouders groeien?

Dan is een haarverlenging de ideale uitkomst!

HAARVERLENGING BIJ FANGO KAPPERS

Een haarverlenging is de ideale oplossing wanneer je graag langer haar wilt. Je haren groeien gemiddeld maar 1 à 1,5 centimeter per maand, waardoor het vaak een tijd duurt om je eigen haar langer te laten groeien. Een haarverlenging met extensions is dus de ideale manier om je eigen haar snel te verlengen.
Wij gebruiken verschillende technieken en vaak meerdere kleuren om de extensions goed te laten matchen met je eigen haar.Wij zetten alleen haarverlengingen met echt haar, zodat je het haar net zo kan behandelen als je eigen haar. Niemand die ziet dat jij hairextensions draagt!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HAARVERLENGINGEN..
IK HEB KORT HAAR EN WIL EEN HAARVERLENGING, KAN DAT?
De kortste lengtes van je eigen haar moeten tot minimaal tot je schouder komen om het haar mooi te kunnen verlengen. Wanneer het haar te kort is bestaat de kans dat je het verschil ziet tussen jouw eigen haar en de hairextensions.
HOEVEEL STUKS WORDEN ER GEBRUIKT BIJ EEN VERLENGING?
Voor een gemiddelde haarverlenging gebruiken we (+)125 stuks, maar dit verschilt erg per persoon. Wanneer iemand veel en dik haar heeft zijn er meer extensions nodig om deze dikte ook onderaan te krijgen. Wanneer iemand dun haar heeft zijn er weer minder extensions nodig om het onderaan net zo dik te krijgen.
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HAARVERLENGING EN VOLUMEBEHANDELING?
Met een volumebehandeling werken we alleen op de lengte van je eigen haar. Je krijgt meer volume, maar geen langer haar. Lees meer over een volumebehandeling.
Bij een haarverlenging wordt je haar wel verlengd. Voor een haarverlenging gebruiken we meer extensions, waardoor je automatisch ook meer volume krijgt!
WAAROM WORDEN ER MEER EXTENSIONS GEBRUIKT BIJ EEN HAARVERLENGING?
Wij werken met verschillende technieken. Deze techniek met keratine bondjes zijn losse plukjes waaraan een soort (keratine)waxje is bevestigd. We verwarmen dit waxje kort, waardoor het flexibel en buigbaar wordt. Hierdoor kunnen wij de extension gemakkelijk om een plukje van je eigen haar heen vouwen.
Doordat we met losse plukjes werken, mengen de extensions mooi met het eigen haar en kunnen volume toevoegen op plekken waar het nodig is. De losse plukjes zorgen voor minder gewicht aan je eigen haar dan andere methoden, waardoor deze techniek (bij professioneel inzetten) het minst schadelijk is voor je eigen haar.
WAT KOST EEN HAARVERLENGING?
De prijzen is voor iedereen verschillend, dit omdat de dikte van je eigen haar mee speelt. Hoe dikker het eigen haar hoe meer extensions erin gaan om de juiste volnis te bereiken.