N
Wij werken met en zonder afspraak.
het kan zijn dat u even moet wachten ivp met uitloop door gemaakte afspraak die iets meer tijd nodig heeft dan normaal.
bedankt voor uw begrip.
spontaan binnenlopen kan weer, er word dan plaatselijk een afspraak geboekt voor u. het kan ook zijn dat we op dat moment bezig zijn en u vragen om over 10 min of later terug te komen ivm onze boekingen
Call Today

020-6441484

}
Hours
maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 18.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur
Haarverlening

Je kan al meer dan 7 jaar bij Fango Kappers terecht voor een natuurlijke haarverlenging.

Doordat wij 100% Human hairextensions gebruiken, sluiten de extensions mooi aan bij het eigen haar.
We gebruiken vaak meerdere kleuren om een mooie, natuurlijke overloop met het eigen haar te creëren.
Heb jij altijd al langer haar willen hebben, maar wil het maar niet over je schouders groeien?

Dan is een haarverlenging de ideale uitkomst!

HAARVERLENGING BIJ FANGO KAPPERS

Een haarverlenging is de ideale oplossing wanneer je graag langer haar wilt. Je haren groeien gemiddeld maar 1 à 1,5 centimeter per maand, waardoor het vaak een tijd duurt om je eigen haar langer te laten groeien. Een haarverlenging met extensions is dus de ideale manier om je eigen haar snel te verlengen.
Wij gebruiken verschillende technieken en vaak meerdere kleuren om de extensions goed te laten matchen met je eigen haar.Wij zetten alleen haarverlengingen met echt haar, zodat je het haar net zo kan behandelen als je eigen haar. Niemand die ziet dat jij hairextensions draagt!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HAARVERLENGINGEN..
IK HEB KORT HAAR EN WIL EEN HAARVERLENGING, KAN DAT?
De kortste lengtes van je eigen haar moeten tot minimaal tot je schouder komen om het haar mooi te kunnen verlengen. Wanneer het haar te kort is bestaat de kans dat je het verschil ziet tussen jouw eigen haar en de hairextensions.
HOEVEEL STUKS WORDEN ER GEBRUIKT BIJ EEN VERLENGING?
Voor een gemiddelde haarverlenging gebruiken we (+)125 stuks, maar dit verschilt erg per persoon. Wanneer iemand veel en dik haar heeft zijn er meer extensions nodig om deze dikte ook onderaan te krijgen. Wanneer iemand dun haar heeft zijn er weer minder extensions nodig om het onderaan net zo dik te krijgen.
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HAARVERLENGING EN VOLUMEBEHANDELING?
Met een volumebehandeling werken we alleen op de lengte van je eigen haar. Je krijgt meer volume, maar geen langer haar. Lees meer over een volumebehandeling.
Bij een haarverlenging wordt je haar wel verlengd. Voor een haarverlenging gebruiken we meer extensions, waardoor je automatisch ook meer volume krijgt!
WAAROM WORDEN ER MEER EXTENSIONS GEBRUIKT BIJ EEN HAARVERLENGING?
Wij werken met verschillende technieken. Deze techniek met keratine bondjes zijn losse plukjes waaraan een soort (keratine)waxje is bevestigd. We verwarmen dit waxje kort, waardoor het flexibel en buigbaar wordt. Hierdoor kunnen wij de extension gemakkelijk om een plukje van je eigen haar heen vouwen.
Doordat we met losse plukjes werken, mengen de extensions mooi met het eigen haar en kunnen volume toevoegen op plekken waar het nodig is. De losse plukjes zorgen voor minder gewicht aan je eigen haar dan andere methoden, waardoor deze techniek (bij professioneel inzetten) het minst schadelijk is voor je eigen haar.
WAT KOST EEN HAARVERLENGING?
De prijzen is voor iedereen verschillend, dit omdat de dikte van je eigen haar mee speelt. Hoe dikker het eigen haar hoe meer extensions erin gaan om de juiste volnis te bereiken.