N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

GARANTIE OP HAIREXTENSIONS

Fango Kappers  legt de lat erg hoog en wij werken continue aan verbetering waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Hierdoor durven wij 100% garantie te geven op de Professional Hairextensions!
We geven 3 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions van onze  Professionale merken. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen. Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf.

JE KRIJGT GARANTIE OP..

UITGEVALLEN EXTENSIONS

Wij zetten uitgevallen plukjes altijd kosteloos terug wanneer je ze bewaard en meeneemt naar de salon.

DE BEHANDELING

Alle medewerkers van Fango Kappers zijn intern opgeleid tot hairextensions-professional.  Hierdoor durven wij garantie te geven op jouw behandeling in onze salons van Fango Kappers.

ONZE PROFESSIONALE MERKEN

Wij staan achter de kwaliteit van onze Professionale hairextensions. Wij geven dan ook garantie op deze hairextensions. Op andere merken kunnen wij geen garantie bieden.

De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met  Professionale producten die je bij ons afneemt, ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten die je van ons afneemt zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de bondingen van je extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.