N
Wij werken met en zonder afspraak.
het kan zijn dat u even moet wachten ivp met uitloop door gemaakte afspraak die iets meer tijd nodig heeft dan normaal.
bedankt voor uw begrip.
spontaan binnenlopen kan weer, er word dan plaatselijk een afspraak geboekt voor u. het kan ook zijn dat we op dat moment bezig zijn en u vragen om over 10 min of later terug te komen ivm onze boekingen
Call Today

020-6441484

}
Hours
maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 18.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur
GARANTIE OP HAIREXTENSIONS

Fango Kappers  legt de lat erg hoog en wij werken continue aan verbetering waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Hierdoor durven wij 100% garantie te geven op de Professional Hairextensions!
We geven 3 maanden garantie op uitgevallen plukjes, de behandeling én de hairextensions van onze  Professionale merken. Bij het beoordelen van eventuele problemen kan het voorkomen dat wij de expertise van onze leveranciers inschakelen. Zo kijken er meerdere partijen mee naar waar het probleem vandaan zou kunnen komen; bijvoorbeeld door de verzorging van de hairextensions of door de hairextensions zelf.

JE KRIJGT GARANTIE OP..

UITGEVALLEN EXTENSIONS

Wij zetten uitgevallen plukjes altijd kosteloos terug wanneer je ze bewaard en meeneemt naar de salon.

DE BEHANDELING

Alle medewerkers van Fango Kappers zijn intern opgeleid tot hairextensions-professional.  Hierdoor durven wij garantie te geven op jouw behandeling in onze salons van Fango Kappers.

ONZE PROFESSIONALE MERKEN

Wij staan achter de kwaliteit van onze Professionale hairextensions. Wij geven dan ook garantie op deze hairextensions. Op andere merken kunnen wij geen garantie bieden.

De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met  Professionale producten die je bij ons afneemt, ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten die je van ons afneemt zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de bondingen van je extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.