N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

VERZORGING VAN JE HAIREXTENSIONS

Verzorgingsproducten
De hairextensions krijgen geen voeding vanuit de hoofdhuid, daarom moeten de extensions goed verzorgd worden met voedende producten. Wanneer de extensions niet goed verzorgd worden, kunnen ze na verloop van tijd droog aanvoelen en moeilijk doorkambaar zijn. Let op met producten die teveel fruitzuren bevatten. Deze kunnen de aanhechting (bonding) van de hairextension aantasten, waardoor er losse haren verloren kunnen gaan. Ook is de kans groter dat je extensions zal verliezen. Voor onze garantie dient er alleen gebruik gemaakt te worden van  Professional producten.

Borstelen
Ieder mens verliest ongeveer 100-150 haren per dag. De haren die normaal gesproken in je borstel blijven zitten, zullen nu blijven vastzitten in de aanhechting van de extension. Hier hoef je je geen zorgen om te maken, maar om klitvorming te voorkomen is het belangrijk om goed te borstelen. Doe dit minimaal 2 keer per dag met een borstel speciaal voor hairextensions. Neem ook de hoofdhuid goed mee zodat het eigen plukje haar, waar de hairextension aan bevestigd is, ook klitvrij blijft. Merk je dat de hairextensions aan elkaar gaan zitten, trek ze dan voorzichtig uit elkaar om verdere klitvorming te voorkomen.

Belangrijk 
Ga nooit met nat haar slapen! Dit kan ernstige klitvorming veroorzaken.

Ontkleuren en verven
De hairextensions zijn prima te kleuren. Ontkleuren (blonderen) en permanent raden wij af. De extensions zijn namelijk al eens ontkleurd in de fabriek om vervolgens weer in de juiste kleur te kunnen verven. Wij bieden volledige garantie op de hairextensions. Deze garantie vervalt echter wanneer er chemische behandelingen zijn uitgevoerd op de hairextensions.

Naar het zwembad en de sauna
Het is geen probleem om met je hairextensions in te zwemmen of naar de sauna te gaan. We raden je dan wel aan om de extensions in te sprayen met een spray-conditioner en daarna in te vlechten. Chloor en zoutwater ontrekken vocht uit je eigen haar en de extensions. Borstel je haar daarom goed na het zwemmen en verzorg het dan met een voedende shampoo en conditioner. Gebruik op zonvakanties regelmatig een haarmasker en serum. Let goed op met zonnebrandproducten. Wanneer dit in aanraking komt met je hairextensions bestaat de kans dat deze verkleuren!

Styling
Het is geen probleem om je haar met de stijltang, krultang of andere stylingtool in model te brengen. We raden aan om een serum te gebruiken welke de haren beschermd tegen de warmte van deze apparaten. Wij adviseren de temperatuur van de stylingtools niet hoger te zetten dan 180 graden.
Draagtijd
De geadviseerde draagtijd voor hairextensions is drie tot vier maanden. Doordat ieder mens dagelijks ongeveer 100-150 haren verliest, zal het plukje eigen haar waar de extension aan bevestigd is in de loop van de tijd dunner worden. Na vier maanden kan de belasting te groot worden voor het eigen haar, waardoor de kans groter wordt dat je plukjes gaat verliezen. Om haarschade te voorkomen is het dan ook aan te raden om uw hairextensions na vier maanden professioneel te laten verwijderen.

Uitgevallen extensions
Gedurende de draagtijd mag je 10% van de ingezette extensions verliezen, dit is ‘normaal’. Zijn er extensions uitgevallen, bewaar deze dan. Gedurende de garantie periode van 3 maanden (bij een abonnement 4 maanden), zetten wij deze kosteloos voor je terug.
Hairextensions verwijderen
Je hebt nieuwe hairextensions! Daar zal je ongetwijfeld, net als op je eigen haar, erg zuinig op zijn. Om haarschade te voorkomen, moeten de extensions altijd door een professional verwijderd worden. FANGO KAPPERS kan niet aansprakelijk gesteld worden voor hairextensions die elders zijn verwijderd.

Staat jouw vraag over de verzorging van je hairextensions hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!