N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

Ben jij een gepassioneerde en leergierige kapper in opleiding en wil je praktijkervaring opdoen in een professionele salon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Fango Kappers in Amsterdam bieden we 2 stageplaatsen aan voor enthousiaste en gemotiveerde stagiaire kappers. Je krijgt de kans om te leren van onze ervaren haarstylisten, mee te werken aan diverse kappersbehandelingen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wij zoeken kappers in opleiding die:

✂️ Minimaal 16 jaar oud zijn
✂️ Een kappersopleiding volgen of hebben afgerond
✂️ Beschikbaar zijn voor 4 dagen per week
✂️ Enthousiast, leergierig en gemotiveerd zijn
✂️ Sociaal vaardig zijn en goed in een team kunnen werken

Als stagiaire bij Fango Kappers krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een gezellige en professionele werkomgeving. Je zult werken met hoogwaardige haarproducten en de nieuwste kappersmethoden en -technieken leren. Daarnaast bieden we een passende stagevergoeding.

Wil jij graag stage lopen bij Fango Kappers en je kappersvaardigheden verder ontwikkelen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar mstroeve79@gmail.com en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!