N
Wij werken met en zonder afspraak.
het kan zijn dat u even moet wachten ivp met uitloop door gemaakte afspraak die iets meer tijd nodig heeft dan normaal.
bedankt voor uw begrip.
spontaan binnenlopen kan weer, er word dan plaatselijk een afspraak geboekt voor u. het kan ook zijn dat we op dat moment bezig zijn en u vragen om over 10 min of later terug te komen ivm onze boekingen
Call Today

020-6441484

}
Hours
maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 18.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

Ben jij een gepassioneerde en leergierige kapper in opleiding en wil je praktijkervaring opdoen in een professionele salon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Fango Kappers in Amsterdam bieden we 2 stageplaatsen aan voor enthousiaste en gemotiveerde stagiaire kappers. Je krijgt de kans om te leren van onze ervaren haarstylisten, mee te werken aan diverse kappersbehandelingen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wij zoeken kappers in opleiding die:

✂️ Minimaal 16 jaar oud zijn
✂️ Een kappersopleiding volgen of hebben afgerond
✂️ Beschikbaar zijn voor 4 dagen per week
✂️ Enthousiast, leergierig en gemotiveerd zijn
✂️ Sociaal vaardig zijn en goed in een team kunnen werken

Als stagiaire bij Fango Kappers krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een gezellige en professionele werkomgeving. Je zult werken met hoogwaardige haarproducten en de nieuwste kappersmethoden en -technieken leren. Daarnaast bieden we een passende stagevergoeding.

Wil jij graag stage lopen bij Fango Kappers en je kappersvaardigheden verder ontwikkelen? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar mstroeve79@gmail.com en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!