N
Wij werken met en zonder afspraak.
het kan zijn dat u even moet wachten ivp met uitloop door gemaakte afspraak die iets meer tijd nodig heeft dan normaal.
bedankt voor uw begrip.
spontaan binnenlopen kan weer, er word dan plaatselijk een afspraak geboekt voor u. het kan ook zijn dat we op dat moment bezig zijn en u vragen om over 10 min of later terug te komen ivm onze boekingen
Call Today

020-6441484

}
Hours
maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 18.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur
VOLUMEBEHANDELING

Een volumebehandeling is de ideale oplossing wanneer je weinig en/of dun haar hebt. Bij een volumebehandeling zijn minder hairextensions nodig dan bij een haarverlenging. Gemiddeld worden er 75 tot 100 extensions gebruikt om het eigen haar mooi op te vullen.
Fango Kappers maakt gebruik van 100% human hair. Dit haar kan je dus gewoon wassen, verven, krullen en stylen zoals je normaal gesproken met je eigen haar doet.
Wil je weten of een volumebehandeling of een haarverlenging het beste bij jou past?

FANGO KAPPERS HAIREXTENSIONS
de opkomende hairextensionspecialist van nederland
ZIJ GINGEN JOU VOOR..
Ik heb zelf kort haar wat continu afbreekt en wat ik dan weer moet knippen om het gezond te houden. Lang haar was dus een hele grote droom voor me. Ik ben super, super tevreden! Als ik nu mezelf aankijk of een foto maak dan verschijnt er een big smile op mijn gezicht. Lang haar is altijd een droom geweest en nu is dat werkelijkheid geworden!
Gwen

Ik ben nu al een tijdje klant bij Fango Kappers en zou nooit meer anders willen. Elke dag weer opstaan met een mooie volle bos haar. In de salon werken super lieve dames, die beschikken over vakdeskundigheid en echt luisteren naar de wens van de klant. Ik zou Fango Kappers iedereen aanbevelen.
Anita