Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 8.30 uur t/m 19.00 uur
zaterdag 8.30 uur t/m 18.00 uur
zondag 11.00 t/m 18.00 uur

VOLUMEBEHANDELING

Een volumebehandeling is de ideale oplossing wanneer je weinig en/of dun haar hebt. Bij een volumebehandeling zijn minder hairextensions nodig dan bij een haarverlenging. Gemiddeld worden er 75 tot 100 extensions gebruikt om het eigen haar mooi op te vullen.
Fango Kappers maakt gebruik van 100% human hair. Dit haar kan je dus gewoon wassen, verven, krullen en stylen zoals je normaal gesproken met je eigen haar doet.
Wil je weten of een volumebehandeling of een haarverlenging het beste bij jou past?

FANGO KAPPERS HAIREXTENSIONS
de opkomende hairextensionspecialist van nederland
ZIJ GINGEN JOU VOOR..
Ik heb zelf kort haar wat continu afbreekt en wat ik dan weer moet knippen om het gezond te houden. Lang haar was dus een hele grote droom voor me. Ik ben super, super tevreden! Als ik nu mezelf aankijk of een foto maak dan verschijnt er een big smile op mijn gezicht. Lang haar is altijd een droom geweest en nu is dat werkelijkheid geworden!
Gwen

Ik ben nu al een tijdje klant bij Fango Kappers en zou nooit meer anders willen. Elke dag weer opstaan met een mooie volle bos haar. In de salon werken super lieve dames, die beschikken over vakdeskundigheid en echt luisteren naar de wens van de klant. Ik zou Fango Kappers iedereen aanbevelen.
Anita