N
No-Show Afspraken: Onze Tijd is Waardevol
Bij Fango Kappers begrijpen we dat het leven soms onvoorspelbaar kan zijn en dat afspraken soms moeten worden gewijzigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en reserveren tijd en middelen om hen van dienst te zijn.

Helaas hebben we gemerkt dat no-show afspraken een toenemend probleem zijn. Als mensen niet komen opdagen voor hun afspraak zonder te annuleren, heeft dit een negatieve impact op onze planning, productiviteit en inkomsten.

Om onze werking soepel te laten verlopen en onze klanten een optimale service te kunnen bieden, zijn we genoodzaakt om de verloren tijd in rekening te brengen bij no-show afspraken. We hopen op begrip van onze gewaardeerde klanten en moedigen iedereen aan om ons op tijd op de hoogte te brengen als ze hun afspraak willen wijzigen.

Onze tijd is waardevol, net als die van jou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke afspraak telt en dat we jouw kapperservaring bij Fango Kappers optimaal kunnen maken. We danken je voor jouw steun en kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon.

Call Today

020-6441484

}
Hours

maandag – vrijdag 09:00 uur t/m 19.00uur
zaterdag 09.00 uur t/m 18:00 uur
zondag 12:00 t/m 17:00 uur

ONZE EXTENSIONS TECHNIEKEN

De Waeve Extensions

Haren op banen verweven (hair wefts/ hair weave), welke aan het eigen haar bevestigd worden door middel van een dunne vlecht en draad.
* Herplaatsbare methode
* Snel geplaatst
* Minst schadelijk

Plaatsen van Hair weave,

Bij deze methode van haarverlenging/-volume zijn de haren op banen verweven (hairwefts/ hairweave), welke aan het eigen haar bevestigd wordt door middel van een dunne vlecht en draad.

Draagtijd,

Afhankelijk van uw haargroei is de draagduur van deze methode gemiddeld zo’n 8 weken. Uiteindelijk gaan de hairwefts uit groeien en zijn deze gemakkelijk te verwijderen en weer te herplaatsen. Deze methode is snel in het haar geplaatst.

Benodigde hoeveelheid?

De hoeveelheid wefts/ banen die je nodig hebt is afhankelijk van je huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt.
Voor volume heb je zo’n 2-3 stuks nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 4-5 banen nodig of meer. Hoe dikker je eigen haar en hoe korter uw eigen haar, hoe meer wefts je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen.
Er zijn voldoende wefts nodig om de overgang van je eigen haar naar de verlenging goed te laten overlopen. Bij het toepassen van te weinig wefts, zie je waar je eigen haar op houdt.
De banen kunnen eventueel dubbel geplaatst worden. Dit houdt in bijvoorbeeld 4 banen dubbel plaatsen als 2 rijen/ weaves in het haar.

De Tape Extensions

De tape extensions bestaan uit haren aan een strook tape van 3-4 cm breed. Deze worden dubbelzijdig in het haar geplaatst.
* Herplaatsbaar
* Zeer snel te plaatsen
* Voelt plat op het hoofd

Draagtijd:

De tape extensions worden gemiddeld elke 8 weken herplaatst.

Verwijderen tape extensions:

Met verwijdervloeistof wordt de tape los gemaakt en kunnen de extensions verwijderd worden.

Voordelen/nadelen:

Het voordeel is dat deze methode herplaatsbaar is. Na het verwijderen zijn de strips weer te gebruiken door er een nieuw strookje skin tape op te plakken.
Het nadeel is dat er meer tijd zit in het verwijderen van de lijm/tape resten. Ook is een staart wat lastiger te maken, doordat de hoekjes van de wefts dan sneller door het eigen haar heen komen. Voornamelijk bij het dragen van los haar is het een goede methode.

De Keratine/wax Extensions

De wax extension wordt aan een plukje eigen haar bevestigd door de bonding te smelten met een extensionconnector door middel van warmte.
* One by one methode
* Vrij op het hoofd
* Langere draagduur

Plaatsen Keratine/wax Extensions,

Aan de hair extension zit een bonding (keratine wax). De wax extension wordt aan een plukje eigen haar bevestigd door de bonding te smelten met een extension connector, door middel van warmte. Dit is niet schadelijk voor het eigen haar. Vervolgens wordt de bonding ‘gerold’ en wordt het hard. De hair extensions zullen dan niet gemakkelijk los raken. De bondings kunnen zowel ‘rond’ als ‘plat’ in het haar gezet worden.
De bonding kan de vorm hebben van een U-tip, V-tip of flat-tip. Voor het plaatsen en het resultaat maakt dit geen verschil. De extensions worden in rijen geplaatst (steensgewijs) en gelijkmatig over het hoofd verdeelt. Langs de contourlijnen en bovenop blijft het vrij. Er moet voldoende bedekking zijn zodat de bondings niet zichtbaar zijn.

Draagtijd:

De gemiddelde draagduur van wax extensions is ongeveer 4 maanden. Afhankelijk van je haargroei, de sterkte van je eigen haar en de verzorging die je het haar geeft.

Verwijderen Keratine/wax Extensions,

De hair extensions worden met een tang verwijderd, door middel van UV en removervloeistof. De bonding verpulverd en de hair extension is dan gemakkelijk te verwijderen.
Je verliest gemiddeld zo’n 50-100 haren per dag. Als je hair extensions draagt, dan kunnen deze haren die je normaal gesproken verliest nergens heen en blijven in de extensions zitten. Deze haren zullen mee komen bij het verwijderen van de extensions en is dus normaal..